Sığındığı markette ikinci defa bıçaklandı

Sığındığı markette ikinci defa bıçaklandı
Kayseri'de bıçaklı kavga... Sokakta tartıştığı kişiyi bıçaklayan şüpheli, kaçarak bölgedeki zincir marketlerden birisine sığınan yaralıyı takip ederek burada ikinci defa bıçakladı.

Olay, merkez Kocasinan ilçesine bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi Nil Caddesi üzerinde meydana geldi. M.K. ile D.G. arasında henüz belinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K, D.G'yi bıçakla yaraladı. Kaçarak çevredeki markete sığınan D.G, kendisini takip eden zanlı tarafından burada ikinci kez bıçaklandı. Şüpheli daha sonra kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Yaralı D.G. sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×
bu kısma açılan video gelece
×