K

MHP Kayseri İl Başkanı belli oldu

MHP Kayseri İl Başkanı belli oldu
Serkan Tok'un genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından MHP Kayseri İl Başkanı'nın kim olacağı merak ediliyordu. MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak oldu.

MHP Kayseri İl Başkanlığı'nda Serkan Tok ve ekibinin görevden alınması şok etkisi yapmıştı. Beklenmedik şekilde Tok'un görevine son verilmesinin ardındaki gerçek hala netlik kazanmış değil. Serkan Tok, neden görevden alındığıyla ilgili konuşmazken, MHP ve ülkücülük davasından asla vazgeçmeyeceği mesajını verdi. 

Görevden alma gerekçesi sırrını korurken, yeni il başkanının kim olacağı merak ediliyordu. Bu soru yeni başkana görev belgesinin takdim edilmesiyle cevabını buldu. MHP Kayseri İl Başkanlığına Adnan İncetoprak atandı.

GÖREVLENDİRME BELGESİNİ SEMİH YALÇINDAN ALDI

Bugün Ankara'ya giderek MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile görüşen İncetoprak, görevlendirme belgesini teslim aldı. İncetoprak'a, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilleri İsmail Özdemir ile Baki Ersoy da eşlik etti.

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×
bu kısma açılan video gelece
×
K