Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde seçim heyecanı

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde seçim heyecanı
Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen genel kurul toplantıları, normalleşme kararlarıyla birlikte yapılmaya başlandı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) de, 19 Mart 2021 saat 14.00’da genel kurul yapma kararı aldı.

Genel Kurul ile ilgili açıklama yapan KGC Yönetim Kurulu Başkanı Veli Altınkaya, “KGC Yönetim Kurulu, dernek merkezinde toplanarak olağan genel kurulun, 19 Mart 2021 Cuma günü saat 14.00’da Zümrüt Mahallesi Kadir Has Caddesi, Kadir Has Kültür Merkezi’nde toplanacak. Bu toplantıda çoğunluk sağlanamazsa genel kurul aynı yer ve saatte 26 Mart 2021’de gerçekleştirilecek” dedi.

Genel Kurulun Gündemi ise Açılış ve yoklama, divan heyetinin teşekkülü ve divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Yönetim ve Denetim Kurulu raporları ile bilançonun ayrı ayrı okunması ve müzakeresi, Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ayrı ayrı ibrası. 

Genel kurulda ayrıca 2021-2023 yılları tahmini bütçesi görüşülerek müzakere edilecek. Daha sonra adayların konuşması, organ seçimleri, dilek ve temenniler ile genel kurul sona erecek. 

GÖNDER
×
Birden çok mail adresi varsa mail adreslerini virgül ile ayırınız
Max 200 karakter
Gönder
×
bu kısma açılan video gelece
×